Solidaritet med det palæstinensiske folk

I forbindelse med de eskalerede begivenheder i Palæstina og Israel, udtrykker Danmarks Kommunistiske Parti solidaritet med det palæstinensiske folk. Et folk, der undertrykkes af den Israelske imperialisme og må leve med vold, terror og krig, foranlediget af den Israelske stat. Presset sammen i ghetto- og apartheidlignende områder, er det palæstinensiske folk blevet frataget deres hjem og magten over eget liv.

At størstedelen af magthaverne verden over står i kø for at fordømme palæstinenserne, synes at være topmålet af hykleri og dobbeltmoral. Hvor er fordømmelsen af Israels systematiske forfølgelse og undertrykkelse af palæstinenserne, hvis land er besat af den israelske hær og israelske bosættere. Dette har stået på i årtier, og at palæstinenserne kæmper imod, er en uundgåelig konsekvens. Det er tvunget frem af den undertrykkelse det palæstinensiske folk udsættes for dagligt.

Den daglige terror begået af israelske soldater og bosættere, besættelsen og den kolonisering, der udføres af det zionistiske Israel, sigter mod at undertrykke hele det Palæstinensiske folk. Dette resulterer selvfølgelig i modstand fra palæstinensernes side.

Det palæstinensiske folk fortjener permanent fred. Men dette kan ikke ske, før den brutale besættelse af Palæstina stoppes. Først dér, er fred en mulighed.

Danmarks Kommunistiske Parti udtrykker solidaritet med det palæstinensiske folk og deres ret til at kæmpe mod besættelsen og for et værdigt liv med fred.

Styrk solidariteten med det palæstinensiske folk!