Distriktsledelsesmøde- Region Sjælland 14-06-16

Danmarks Kommunistiske Parti Region Sjælland
Tirsdag d. 14. juni kl. 14. – ca. 17 mødes distriktsledelsen i DKP’s sjællandske distrikt for at drøfte aktuelle politiske spørgsmål og løbende sager. Mødet holdes i Næstved hos Elsa Mortensen, Manøvej 66 st.th.
Distriktsledelsen i DKP’s sjællandske distrikt har fire medlemmer: Anker Schjerning fra Slagelse, Bjarne Rasmussen fra Roskilde, Elsa Mortensen fra Næstved og Ole Waagensen fra Dannemare på Vestlolland. På mødet 14. juni får vi besøg af Kaare Johan Stolt fra Næstved. Kaare er aktiv hos Ungkommunisterne.
Hvis du er medlem af DKP i Region Sjælland, er du meget velkomne til at deltage i DL-møderne. Af hensyn til Elsa praktiske forberedelser ser vi gerne, at du forhåndstilmelder dig ved at sende en mail til anker.schjerning@skolekom.dk. Vi vil sandsynligvis kunne tilbyde kørelejlighed mellem Næstved Station og Manøvej.

Kampfly NEJ – demonstration i København

2205-Plakat Nej tak til nye kampfly-vers1-1-page-001

Kampagne Nej tak til nye kampfly inviterer til demonstration i København fredag d. 27. maj kl. 16. Taler ved Nagieb Khaja, Anders Koustrup Kærgaard, Eva Flyvholm, Line Søgaard m.fl. Musik af Savage Rose, Pleasure Squad m.fl.

Købet af nye kampfly lægger op til, at Danmark fortsat skal føre en aggressiv og krigerisk udenrigspolitik i årene fremover. Og Købet betyder samtidig, at minimum 56 milliarder kr. sættes af til krigsførelse i en tid, hvor velfærden barberes.

Uddelingerne i Københavns gader, bekræfter, at et stort flertal i befolkningen er imod købet af kampfly. Mange tror dog, at det er for sent at protestere, og at flyene allerede er købt. Det er IKKE tilfældet. Forligspartierne forhandler netop nu for lukkede døre om flytype og antal, når denne beslutning er taget, skal der forhandles kontrakt, hvilket kan blive en lang proces. Først, når kontrakten er underskrevet bliver beslutningen stadfæstet. Vi fortsætter aktiviteterne for at styrke og udbrede modstanden, hånd i hånd med protesterne mod nedskæringsrundsaven.

Demonstration i København den 27. maj kl. 16 fra den Den Røde Plads til Christiansborg

Taler: Nagieb Khaja (journalist), Anders Koustrup Kærgaard (tidl. efterretningsofficer, Veron -Whistleblowerorganisationen i Danmark), Eva Flyvholm (MF Enhedslisten), Line Søgaard (talsperson for Welcome to Denmark), Ibrahim Benli (redaktør for den dansk-kurdiske avis Nûdem), en folkeskoleelev (En stor mellemfinger til den nye skolereform).

Musik: Savage Rose, Pleasure Squad, Tjeskoba balkan-reggae. På demovognen: DJ Due og Tannie Tee (Klimakollektivet).

Demonstration i København https://www.facebook.com/events/151947885207700

Landsdækkende kampagne: https://nejtaktilnyekampfly.wordpress.com/

For mere info:

Gerd Berlev – tlf. 5178 0906 – mail kampflynej@tidtilfred.nu

Anne Rehder – tlf. 6162 4274 – mail anne.rehder@ft.dk